CASEMEDIA EMBALAJES implanta el de control de gestió CEDEC- BI GOLD i manté la seva col·laboració amb CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Per a això, compta amb unes àmplies instal·lacions amb més de 700 m², proveïdes de maquinària d’alta precisió d’última tecnologia i un equip humà altament qualificat, amb àmplia experiència en el sector. Gràcies a ells i a l’ús de materials de la màxima qualitat, CASEMEDIA EMBALAJES pot oferir productes que cobreixen les màximes exigències del mercat que protegeixen amb total seguretat els materials transportats pels seus clients.

Emmarcat en el seu pla estratègic de creixement, l’empresa ha creat una nova línia de negoci enfocada a proveir a l’exèrcit espanyol de terra amb la seva línia d’embalatges rugeritzats per a la protecció d’equips terrestres, un producte totalment estanc, resistents a la pols, la humitat i l’aigua, molt lleuger i altament resistent a cops, ideal per a la protecció d’equips terrestres de l’exèrcit espanyol en els seus diferents parcs logístics al llarg de tot el territori nacional.

Amb la finalitat de tenir un major control de la seva informació financera, l’empresa ha posat en marxa recentment un important procés de digitalització, implantant la plataforma CEDEC Business Intelligence GOLD, una potent eina d’anàlisi empresarial en línia que permet realitzar un tractament de les dades de l’empresa, convertint-los en informació útil, visual i interactiva per a ser consultats en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Gràcies als serveis de la consultoria empresarial CEDEC, amb aquesta nova plataforma de control de gestió, la direcció de l’empresa obté una visió global i detallada del negoci i de la seva evolució, monitorant les dades en temps real, la qual cosa permet un major control economicofinancer que agilita la gestió empresarial.

Amb la finalitat de professionalitzar la gestió de l’empresa, CASEMEDIA EMBALATGES, S.L.U. col·labora amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965, en el desenvolupament de projectes que millorin la seva estructura organitzativa i els mètodes de control de gestió econòmica i financera.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

La tasa de absentismo cae ligeramente en nuestro país hasta el 6,6% (—0,5 p.p.)

El absentismo se define como la “abstención deliberada de acudir al lugar donde se cumple…

FUENTE JARA realiza inversiones que mejoran sus procesos productivos en colaboración con la consultoría CEDEC

Con el objetivo de satisfacer las necesidades de sus clientes, la empresa ofrece también, un…

Dietas que podrían estar ancladas en los 80

Según la OMS, más de 650 millones de adultos padecen sobrepeso y obesidad, un problema…

El Grupo CIC incorporará 85 nuevos empleados hasta julio de 2023

Gracias a la progresión sostenida de sus proyectos, servicios y productos, el Grupo CIC no…

Los andamios de fibra de vidrio son la mejor opción para trabajar con electricidad, según Alufase

Los sistemas de andamiaje se han perfeccionado con el tiempo. Actualmente existen diferentes tipos de…